Radio Problems 2012 Glide - Road Glide Forums
Troubleshooting for Road Glides List your Road Glide problems here, and DR. Ruth will answer them.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 05-06-2013, 01:36 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Paltz N.Y.
Posts: 47
Radio Problems 2012 Glide

Hey All
My radio cuts in & out in both radio and iPhone . Very erratic patterns , half a second to 2 seconds both with bike running or not , on the road or stopped .
I have had my bike since June 2012 , would this be covered under warranty ?
Thanks in advance for your help
Jackson , F.D.N.Y. Retired due to 9/11
jacksonfdny is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 05-06-2013, 01:38 PM
Zog
Grey beard
 
Zog's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,073
Unless you have done some modifications that actually caused the problems it definitely should be covered under warranty.


2009 Black pearl 110ci,D&D exhaust, titanium gauges, Bright ass lights tailight, madstad windshiled, bagger nation super stereo, jac-knife highway pegs, progressive monotubes, etc..etc..etc...
Zog is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 05-06-2013, 03:20 PM
Life Member
 
Hullhorr's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mt. Airy, MD
Posts: 4,890
I had a problem with the display on mine and they fixed it under warranty.

Check your IPhone and make sure the "shake to shuffle" feature is turned off. That was turned on on mine last summer and every time I hit the slightest bump it would jump to the next song after a slight delay.

Welcome from Maryland

2009 FLTR MOP
"A Goverment should fear it's people not vice versa"
Hullhorr is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 05-06-2013, 06:02 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Paltz N.Y.
Posts: 47
2012 radio

Thanks for your reply, This happens all the time even with radio on bike sitting not running
Thanks again
jacksonfdny is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 05-06-2013, 06:29 PM
Administrator
 
TracyB's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Brandenburg, Ky
Posts: 5,413
Garage
**Moved to the troubleshooting subforum

"All you touch & all you see is all your life will ever be"

05 RG 'Lymey'
11 RGU 'Clyde'
TracyB is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 06-19-2013, 12:57 PM
Newbie
 
brak4222's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Syracuse, NY
Posts: 15
I have the same issue. I brought my bike in for it's 5K and rolled it out with my speakers not working. It was fine when I brought it in. If I flip any switch (Speaker, Cruise, Aux), it comes back for a second or 2. Sometimes one speaker cuts out and sometimes all my speakers cut out. One thing for certain is that its worse when the volume is turned up. I have the bike back at H-D now as it is a warranty issue. Since it broke on their watch, they are attempting to give me speedy service.

My guess (and it's only a guess) is that either a wire got shorted, a ground dropped, something got wet that shouldn't have, or the radio died. I've read many threads with possibilities on what happened. Most often, this is happening on batwings as the fairing mounts used to allow extra vibration. I can't wait to see what happened with mine.

I'm happy it's under warranty now, but I hope that this doesn't repeat after my warranty runs out...

2012 FLTRU - Road Glide Ultra - Big Blue Pearl

brak4222 is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 06-19-2013, 01:22 PM
Member
 
jupiter's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Jupiter
Posts: 479
I am assuming you have an X not a U. I had that problem on my U one day and it drove me crazy until I figured out I somehow had turned the CB on and anytime it picked something up the radio would cut out.

Priscilla- 11 RGU VB with FM intake, HP, DT mufflers and FM tune.
jupiter is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 06-19-2013, 03:58 PM
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Dracut, MA
Posts: 421
My wife's TriGlide trike had a radio problem and the whole radio was replaced under warranty. Do a search on line for "Harley Kendon Radio Problems". Hers would just stop playing through the speakers, although the faceplate showed the radio on, on a station, volume up/down etc. The only way to fix it was shut it off and turn it back on. So, it got replaced free.

I did notice over the weekend on my Ultra, that I would lose the sound intermittently. That turned out to be the fact that I had the CB enabled, and was in range of someone using theirs. Problem solved by turning off the CB.

Dracut, MA
MSgt USAF (RET)
2012 FLTRU Vivid Black
Husker is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome