Horn problems - Road Glide Forums
Road Glide Forums






Go Back   Road Glide Forums > Road Glide Specific Discussions > Troubleshooting for Road Glides

Troubleshooting for Road Glides List your Road Glide problems here, and DR. Ruth will answer them.


Advertisement
Order T-Shirts Here

Motorcycle Superstore

Make sure to Visit our Sponsors. They keep this site FREE!








Partner Links


Motorcycle Superstore









 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-13-2012, 11:30 PM
sneederbilt's Avatar
sneederbilt sneederbilt is offline
Hangaround
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hendersonville Tn
Posts: 193
Default Horn problems

The other day I got caught in the rain riding home. As I passed a buddies house on the way in I blew my horn and noticed it sounded sick and very low. Thinking it was the rain had got to it I didn't check it after I got home figuring it would dry out and be ok....wrong. rode my bike to town for an errand last Saturday and noticed horn wasn't working right....any suggestions on where to start looking for problems?
Sent from my SAMSUNG Infuse using Motorcycle.com Free App
__________________
I'd rather be judged by 12 than carried by 6
I'd rather be dead and cool...than alive and un cool
08 Anniversary
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-14-2012, 12:22 AM
Easyryder01's Avatar
Easyryder01 Easyryder01 is offline
Life Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Long Island, New York
Posts: 2,126
Default

Is it the OEM horn or did you change it out? If it is the OEM horn I can't imagine water being able to get into it but I don't think you can tear it apart to dry it out or lube something. But give it a try pull it off and see if cab shake it and see what comes out. If that doesn't work then put in a warranty claim or I'll sell ya mine....lol
__________________
Live, Laugh, Love, or Die Trying !
2011 Road Glide Ultra Merlot Sunglo
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2012, 07:30 AM
sneederbilt's Avatar
sneederbilt sneederbilt is offline
Hangaround
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hendersonville Tn
Posts: 193
Default

Yes easyryder it is the OEM one.....and thanks for the offer will be greatly appreciated

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using Motorcycle.com Free App
__________________
I'd rather be judged by 12 than carried by 6
I'd rather be dead and cool...than alive and un cool
08 Anniversary
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2012, 08:39 AM
Jettjocky's Avatar
Jettjocky Jettjocky is offline
Prospect
 
Join Date: Feb 2012
Location: Flowery Branch, GA
Posts: 247
Default

yes the problem is the piece of crap horn, it is the very first thing I replace with airs.
__________________
09 O/B CVO....Roller rocker arms, 10.5 pistons, HQ 575 Cams, SE adjustable push rods, Cee B., Rineharts, Mustang, Progressive front & rear, Moto Lights, HD LED Headlights, C & C Seat, Avon Grips,
HOGCOVERS
Reply With Quote
  #5  
Old 09-14-2012, 09:09 AM
DED HD's Avatar
DED HD DED HD is offline
Life Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Iowa City
Posts: 3,412
Default

Sometimes the horn( inside the cowbell) will move or rotate to a position that causes the horn to 'hurnk' instead of honk. I think its because of the rubber dampener on the back of the horn. Try adjusting the horn and see if it gets it honk back.
__________________
'10 Red Custom:
check out my build thread for pix and mods http://www.roadglide.org/showthread....t=GR8FLH+Build
Reply With Quote
  #6  
Old 09-14-2012, 03:47 PM
sneederbilt's Avatar
sneederbilt sneederbilt is offline
Hangaround
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hendersonville Tn
Posts: 193
Default

Thanks ded

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using Motorcycle.com Free App
__________________
I'd rather be judged by 12 than carried by 6
I'd rather be dead and cool...than alive and un cool
08 Anniversary
Reply With Quote
  #7  
Old 09-17-2012, 10:22 AM
RGC2012's Avatar
RGC2012 RGC2012 is offline
Newbie
 
Join Date: May 2012
Location: Orlando, FL
Posts: 22
Default

I had the same problem after riding in the rain on my 2012 CVO RGC.

The problem was solved by removing the horn & shaking 2oz of water out of it, I also placed the horn in direct sunlight for 2 hours & reinstalled. Itís working like new!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-17-2012, 02:10 PM
StephenRG's Avatar
StephenRG StephenRG is offline
Grey beard
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stony Plain, AB, Canada
Posts: 938
Default

Quote:
Originally Posted by RGC2012 View Post
I had the same problem after riding in the rain on my 2012 CVO RGC.

The problem was solved by removing the horn & shaking 2oz of water out of it, I also placed the horn in direct sunlight for 2 hours & reinstalled. Itís working like new!
+1 but then it died again a few weeks later when dry. Warranty replaced it for me.

Stephen
__________________
'10 RG "Black Betty"
HQ 103"
HQ 575 cam
SEPRT
16" TRSSC Cee Bailey Windshield
Sancho's Wings
Mustang Seat
J & M Speakers
Drago's True Duals
Apparently not as black as I thought...

Reply With Quote
  #9  
Old 11-08-2012, 11:54 PM
sneederbilt's Avatar
sneederbilt sneederbilt is offline
Hangaround
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hendersonville Tn
Posts: 193
Default

Well....horn started working fine the night I totaled the bike. 2 black Angus cows decided to be standing in the middle of the road when I topped a rise in the road....missed one anyways

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using Motorcycle.com Free App
__________________
I'd rather be judged by 12 than carried by 6
I'd rather be dead and cool...than alive and un cool
08 Anniversary
Reply With Quote
  #10  
Old 11-09-2012, 02:06 AM
RoadGlideRider's Avatar
RoadGlideRider RoadGlideRider is online now
Life Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal & West TN
Posts: 1,868
Default

Quote:
Originally Posted by sneederbilt View Post
The other day I got caught in the rain riding home. As I passed a buddies house on the way in I blew my horn and noticed it sounded sick and very low. Thinking it was the rain had got to it I didn't check it after I got home figuring it would dry out and be ok....wrong. rode my bike to town for an errand last Saturday and noticed horn wasn't working right....any suggestions on where to start looking for problems?
Sent from my SAMSUNG Infuse using Motorcycle.com Free App
I had mud dobbers built a nest in my OEM horn. It made the horn sound sick.
__________________
yaS wa'DIch la'Hom Ho'neH jorDe' vestai-VamPyr
IKRV Hurgh HaP, Ring of Fire Fleet, Order of the Bat'Leth

Vietnam Veteran, PGR, Widow's Son, "lIgh tlhab" (Ride Free)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


 


All times are GMT -5. The time now is 03:17 AM.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
H-D, Harley-Davidson, and Harley-Davidson Logos are registered trademarks of H-D Michigan, Inc. Harley-Davidson in no way endorses or is affiliated with this site.