Is my RF PBR 300 amp " clipping"????? - Page 2 - Road Glide Forums
Road Glide Forums






Go Back   Road Glide Forums > Road Glide Specific Discussions > Audio

Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.


Advertisement
Order T-Shirts Here

Motorcycle Superstore

Make sure to Visit our Sponsors. They keep this site FREE!








Partner Links


Motorcycle Superstore









 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-18-2012, 06:51 PM
HDFFR HDFFR is offline
Hangaround
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 53
Default

I'll give the ground a try and turn the gain down to where it was 5/6 and see if that cures the problem. The ground has been at the fairing mount for the entire time without a problem, then last week I fire the bike up for a ride and this problem rears its ugly head. Hope to have the time too tear into the fairing this week and check things out, if not I'll just keep the volume low until I get a chance. Thankyou for all the insight as I'm far from a stereo guru!!! Chris
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #12  
Old 11-20-2012, 05:18 PM
Orange09Glide's Avatar
Orange09Glide Orange09Glide is offline
Prospect
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ashland, MO
Posts: 210
Default

I also had a clipping issue. When I spoke to a buddy who runs an audio shop he stated the power wire and fuse were my issue. He recommeded I go with a 8 gauge power wire and 60 amp fuse(running two amps). Since switching out I have had no issues with clipping or the amps shutting down.

You might want to increase to a true 10 gauge power wire and run your ground back to your battery.

Chris
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13  
Old 11-21-2012, 08:02 AM
HDFFR HDFFR is offline
Hangaround
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 53
Default

If I remember correctly I used a 10 ga. Supply for the power with a 30 amp fuse. I'll double check everything and increase the gauge of the ground wire while I'm at it. Thanks Chris
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14  
Old 12-04-2012, 01:46 AM
2whlr4life 2whlr4life is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Location: The land of 10,000 lakes
Posts: 28
Arrow Clipping?

I'll be starting on my winter project as soon as I have all the pieces on hand.
PBR300X2 amp, and 1 set of Hertz 6.5" speakers in the fairing.

Has anyone else had sound quality issues grounding the amp on the frame "up front"? I'm undecided about where to ground it. Any tips or tricks running the power and ground wires under the tank of a RoadGlide? Thanx.
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


 


All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
H-D, Harley-Davidson, and Harley-Davidson Logos are registered trademarks of H-D Michigan, Inc. Harley-Davidson in no way endorses or is affiliated with this site.