Engine light - Road Glide Forums
Road Glide Forums






Go Back   Road Glide Forums > Road Glide Specific Discussions > ECM/Fuel Management systems

ECM/Fuel Management systems ECM/Fuel Management systems For Road Glides


Advertisement
Order T-Shirts Here

Motorcycle Superstore

Make sure to Visit our Sponsors. They keep this site FREE!








Partner Links


Motorcycle Superstore









 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-24-2012, 05:26 PM
08gezzer 08gezzer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: bamberg sc
Posts: 522
Default Engine light

I installed a pcv in my 08 , when i first start it the engine light stays on for a minute , i dont start it till the light goes out , but once it is running the light comes back on then goes back out in a minute or so , is this normal ? I do have the 02 sensors unplugged with the caps on the wires


Sent from my iPhone using Motorcycle.com App
__________________
2008 RG anniversary
You can teach a idiot , But you can't teach them much
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-24-2012, 05:36 PM
Triplej's Avatar
Triplej Triplej is offline
Life Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Frisco, TX
Posts: 4,649
Default

Sounds like you may have thrown a diagnostic codes.

Have a look here on how to check for codes.

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=4439

If you happen to find any codes this thread will help explain them.

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=5748

If you do get any codes you can reset them and see if they reappear.
__________________
2012 RGU / Big Blue Pearl / Woods TW222 Cams / Fuel Moto Ceramic 2-1-2 Headpipe / Fuel Moto 4.5" Pro Touring Mufflers / Fuel Moto Stage 1 A/C / Power Vision Tuner / Heritage Bars / Seat Mod by MCC /Rider and Passenger Bead Riders / BAL Tail Light / 12" & 14" Windvest / Sancho's wings / Iron Aces Phone Mount / Rear Fascia Upgrade / Avon Grips / Mean Mug by Gas Capital Customs
Reply With Quote
  #3  
Old 11-24-2012, 07:59 PM
08gezzer 08gezzer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: bamberg sc
Posts: 522
Default

I will have a look at it to see
Saw somewhere else that upluging the ubs cord while the bike is running could cause it to set a code


Sent from my iPhone using Motorcycle.com App
__________________
2008 RG anniversary
You can teach a idiot , But you can't teach them much
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2012, 10:13 PM
Harleyagain's Avatar
Harleyagain Harleyagain is offline
Life Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: N Dallas
Posts: 1,739
Default

[QUOTE=Triplej;337321]Sounds like you may have thrown a diagnostic codes.

Have a look here on how to check for codes.

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=4439

If you happen to find any codes this thread will help explain them.

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=5748

If you do get any codes you can reset them and see if they reappear.[/

Ya what he said
__________________
12 Black RGC / Stage II / 2-1-2 exhaust / Woods 222 cams / PV-1 / SE Touring Mufflers / 12" Wind Vest / Rockers 7.25 / Sancho Wings / Blackend Heritage bars / Mustang diamond seat / 944 progressive shocks / Painted inner fairing & Mean mug
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


 


All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
H-D, Harley-Davidson, and Harley-Davidson Logos are registered trademarks of H-D Michigan, Inc. Harley-Davidson in no way endorses or is affiliated with this site.