Handlebar after install question - Road Glide Forums
Controls & Handlebars Controls and Handlebars for Road Glides

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 (permalink) Old 02-14-2019, 07:37 PM Thread Starter
Life Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: FL
Posts: 6,664
Handlebar after install question

I installed my 13” Road 6 custom bars today and everything is fine except. My front turn signals do not light up or flash(I did not remove the front fairing), but the rear turns signals have running lights and flash/brake as selected. I checked for codes and did not see any, which seems strange to me. I took a ride around the block and everything seems fine, except for that.

I checked for any pinched wires and good there, I would also think I would have issues with the rear turn signal if something was amiss with the wiring. When I plugged in the harness from the handlebars, I plugged the right side switch pack wires into the right side receptacles under the speedo/tach, 2 plugs and the left side wire from the switch pack in the left receptical, that harness has only one plug. I do not think a fuse would cause this issue, but will have a look at them in the am. Also, I pulled the main fuse before starting the handlebar swap.

Any suggestions would be appreciated

2020 FLTRXS, Vivid Black, KW Slicer Front Fender, Sundowner Seat/Modified by Mean City Cycle for trips, Mustang Wide Tripper Solo Seat
FLTRXS20 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 02-14-2019, 08:46 PM
Life Member
 
BH#103's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Illinois
Posts: 1,900
What year bike are you working with?

2019 Silver Flux/Black Fuse FLTRU
"SLIVER"
BH#103 is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 02-14-2019, 10:16 PM
Grey beard
 
BB Bomber's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: SE Wisconsin
Posts: 1,127
Garage
Did you turn on the hazard lights and let them run for a couple of minutes? Using incandescent bulbs or led? Switch back to stock incandescent bulbs to see?
Seems odd to me. Possible loose plug?

"I'd rather have a bottle in front of me, than have to have a frontal lobotomy." ~ Tom Waits
BB Bomber is offline  
 
post #4 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 09:52 AM
Life Member
 
Road dawg's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Long Island, New York
Posts: 2,275
I have a pre-rushmore glide, so I think he's got an 18, but I am guessing there's a plug not connected fully or disconnected.

When all else fails, hell there is always beer!
Road dawg is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 10:05 AM
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 540
I'd start first with your handlebar controls..... take those apart and make sure your white plugs are firmly seated into the controls and trace from there. If the controls are plugged in, triple check the connections under the speedo, if those are good, you might have a fuse that needs checked. I know you said you have rears, but did you check hazards? If those are on, do the front come on at all or they are completely dead?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
RoadglideinMO is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 10:50 AM
Member
 
texasnurse's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 356
Check the ribbon type attachment near the circuit board on the right side near the hazard switch; and left side switch pack as well.



Sent from my iPhone using Tapatalk
texasnurse is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 12:42 PM Thread Starter
Life Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: FL
Posts: 6,664
I have checked the connections under the speedo/tach and unplugged/plugged back in, no change. I had 4” extension on the harnesses, removed them, no change. I am going to check the fuses, I tried the hazard lights, fine in the back, nothing in the front. The hazard flashes in the rear just fine, but the indicators fast flash. If I do not see an issue with a fuse, I will check both switch pack connections.

2020 FLTRXS, Vivid Black, KW Slicer Front Fender, Sundowner Seat/Modified by Mean City Cycle for trips, Mustang Wide Tripper Solo Seat
FLTRXS20 is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 03:03 PM
Newbie
 
MCRGS18's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 49
It sounds like you have a pinched wire in the hand controls. I would start there, take off the covers and look for a pinch where the wires go from controls into the bars. It may even change where you loosen the covers. Just my opinion since it started after changing the bars.
MCRGS18 is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 06:40 PM Thread Starter
Life Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: FL
Posts: 6,664
All, thanks for the input. I have tried everyone’s suggestions with no luck. I feel it will turn out to be something simple in the end. I have a full weekend, so the first of the week I plan on checking everything again. I will post what I find when I get it resolved.

2020 FLTRXS, Vivid Black, KW Slicer Front Fender, Sundowner Seat/Modified by Mean City Cycle for trips, Mustang Wide Tripper Solo Seat
FLTRXS20 is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 02-15-2019, 07:19 PM
Member
 
Heavy Metal's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 446
I have a 2018 RGS, I threw codes and went in and cleared the codes and they never came back. Majority of codes were ECM codes. Been weeks/ month or so all is well.
Heavy Metal is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Handlebar install question Road dawg Controls & Handlebars 7 01-12-2019 09:04 AM
AX5000 install question SJA66 Audio 10 12-17-2018 11:31 PM
Another handlebar question Abdoush Controls & Handlebars 8 08-27-2018 05:03 AM
Handlebar install question. Morningwood Controls & Handlebars 11 03-19-2018 01:13 PM
Question about install with Boom Navigation Interface Module McGruder GPS 5 04-14-2014 04:09 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome