Clutch Loss question - Page 2 - Road Glide Forums
Controls & Handlebars Controls and Handlebars for Road Glides

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 (permalink) Old 06-20-2019, 05:29 PM
Life Member
 
Thermodyne's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: South Central PA
Posts: 1,607
Garage
Quote:
Originally Posted by jchar27 View Post
I had to send the old one back before they'd send me a new one. Weather has been crappy and life has been busy. Mailed unit Tuesday, they got it today. They shipped me a new one today.
Well that sucks. I think I might have made a bit of a stink over that.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Thermodyne is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 06-25-2019, 04:28 PM
Hangaround
 
Pags63's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: MA
Posts: 96
Garage
Same thing happend to me....found the fluid in the tranny.Put the stock one back on and got a refund for now.Going to let them do the recall so that its documented.
Pags63 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome