US Fender on Canadian bike - Page 3 - Road Glide Forums
Lighting Lighting for Road Gildes

 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 26 (permalink) Old 08-07-2019, 09:52 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2018
Location: Halifax, NS. Canada
Posts: 13
Ok, so I made a boo boo. I had the TriBar lights connected on the wrong sides. Soooo, with everything directly plugged in, I get all the lights running, and the left turn signal will work. But no brake lights or right signal.
PrimePower is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 26 (permalink) Old 08-07-2019, 11:28 AM
Life Member
 
BH#103's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Illinois
Posts: 1,824
You're killin me Smalls! Just kidding. Get out a pen and a notebook and start creating a map of the wiring. Write down what you are doing and what the result is with which wires connected and what that wire is supposed to do.

2019 Silver Flux/Black Fuse FLTRU
"SLIVER"
BH#103 is offline  
post #23 of 26 (permalink) Old 08-08-2019, 07:30 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2018
Location: Halifax, NS. Canada
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by BH#103 View Post
You're killin me Smalls! Just kidding. Get out a pen and a notebook and start creating a map of the wiring. Write down what you are doing and what the result is with which wires connected and what that wire is supposed to do.
Haha. Ya, I’ve been trying everything with wire combinations. The only thing I can do is get all the running lights working and left signal. If I touch the Blue/Red to the left side signal, I get brakes just on the left side. No, signal or brakes on right side.
PrimePower is offline  
 
post #24 of 26 (permalink) Old 08-08-2019, 09:23 AM
Life Member
 
BH#103's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Illinois
Posts: 1,824
I'll consult my manual later, get a look-see again.

2019 Silver Flux/Black Fuse FLTRU
"SLIVER"
BH#103 is offline  
post #25 of 26 (permalink) Old 08-08-2019, 09:35 AM
Life Member
 
BH#103's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Illinois
Posts: 1,824
I just looked at the connector pictures I posted again. If a Canadian and US bike are duplicates into the module then make sure your connectors are wired like the US pictures for the module out. Make sure you have the right module too. If that isn't working, then do not connect the lights and just check what signals are coming out of the module. Maybe the module is defective? You do have a US fender and US module right? Make sure the bulbs after good too. Are you checking with DVOM or test light? Make a schematic of what wires are where and take a picture to post it.

2019 Silver Flux/Black Fuse FLTRU
"SLIVER"
BH#103 is offline  
post #26 of 26 (permalink) Old 08-08-2019, 09:52 AM
Hangaround
 
Zedbra's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Squamish, BC
Posts: 178
Garage
I have read through this over the days, but not 100% up to speed as to what you are trying to achieve in regards to having the lights running. In Canada, I didn't think we were required to have the signal lights running all the time, just the brake light are wired as such. You would think then that the bulbs would not be dual element and possibly not wired as such. If you want them to run as such, there should be wiring in the tour pack harness that will run the signals as dual, as that is ho the tour pack is wired regardless of country. At least, this is how my 08 is wired tour pack is dual running/turn in red, my lower turn signals are orange and only on when activated by the switch.

2008 FLTRU w/110" SE TC
Zedbra is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome