Hd Radio Problem - Road Glide Forums
Troubleshooting for Road Glides List your Road Glide problems here, and DR. Ruth will answer them.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 08-27-2011, 10:09 PM Thread Starter
Hangaround
 
mernstmac's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gulfport, Ms
Posts: 102
Hd Radio Problem

Same thing as this rider...:
During this trip the stock radio on my 08 Roadglide started acting up. The display would flicker on and off. Each time I would stop for gas and start the bike back up, the display would go back to normal for about 30 or so miles and then would start acting up again. Then the damn thing did something that just boggled my mind. The display then inverted. Then clock was at the top and read backwards. During the next fill up for fuel, had a buddy on the trip to look at it just to see that I am not making this crap up. My question to everyone else is, have you heard of this and might know what would cause this?


I checked the software update on it... Everything is good

ST10 v8.25.0
TMS 320 v8.19.0


any thoughts...?

Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No Ride like a Road Glide...!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mernstmac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 08-27-2011, 10:10 PM Thread Starter
Hangaround
 
mernstmac's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gulfport, Ms
Posts: 102
also I already did everything on this site also...
http://www.harley-davidson.com/en_US...io-system.html

Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No Ride like a Road Glide...!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mernstmac is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 08-27-2011, 11:12 PM
Grey beard
 
dikdark's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Central PA
Posts: 1,211
Never heard of that before.
Even though the diagnostic shows the proper software version it doesn't mean that there isn't a software problem. How long ago did you do the update?
I read the directions for the update and it specified a low recording speed for burning the CD. I would first try burning another CD at low speed in the standard format (HFS Plus/ISO 9660) and run the update again.
If that doesn't work what about popping the maxi fuse for a couple minutes to let the system reset?

07 RG Vivid Black
FLHX fascia
Stage 1, SE pipes DS baffles,
+2 Sweepers, chrome quickly fading to black
dikdark is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 08-28-2011, 07:22 PM Thread Starter
Hangaround
 
mernstmac's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gulfport, Ms
Posts: 102
nothing worked... oh well time for the help call...

Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No Ride like a Road Glide...!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mernstmac is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 08-28-2011, 10:46 PM
Life Member
 
skratch's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: louisiana
Posts: 3,910
should have taken a pic with your cell phone, no way the dealer is gonna believe that. wonder how they are gonna spin 'thats normal' out of this?

I understand the concept of reality, but find it too confining for a way of life.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
skratch is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 08-29-2011, 01:54 AM
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Location: Mililani, Hawaii
Posts: 12
The radio on my 08 did the same thing. The display started to flicker at first, then died altogether. Not too long afterwards, the entire radio stopped working. My HD warranty was long over, so I sent my radio off to Iron Cross Audio.

It cost me $275 to repair and shipping back to Hawaii, but it work like a champ and they reinforced certain areas of the radio to prevent this from happening again. Oh yeah, and it came with a 1 year warranty, to boot. The whole thing took a little over a week from start to finish.

Very happy with the whole experience. Recommended.

Steve
2008 FLTR
Fixxer is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 08-29-2011, 08:13 AM Thread Starter
Hangaround
 
mernstmac's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gulfport, Ms
Posts: 102

Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No Ride like a Road Glide...!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mernstmac is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 08-29-2011, 08:14 AM Thread Starter
Hangaround
 
mernstmac's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gulfport, Ms
Posts: 102
Like a Boss...!

Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No Ride like a Road Glide...!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mernstmac is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 08-30-2011, 11:11 PM
Hangaround
 
Join Date: Apr 2011
Location: Mission, Texas
Posts: 117
My 07 did the exact same thing on the 3rd radio. It was covered under warranty. Never did find out what was causing the problem. The radio used to solve the problem lasted about four months after waiting about 3 months before it came in. Currently on my fifth or six radio counting the original. Thanks to someone for extended warranties.
Pancho is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
radio problem captain ade Tech Area 3 04-28-2013 01:20 PM
09 Radio problem RoadGlide0611 Troubleshooting for Road Glides 16 04-15-2013 10:58 AM
Problem with Radio Shack alarm sanders Do-IT-Yourself 7 09-24-2011 03:30 PM
Radio Volume Problem RoadGlide0611 Troubleshooting for Road Glides 7 07-03-2011 09:34 AM
Radio Problem DonL Troubleshooting for Road Glides 5 01-04-2011 10:23 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome