Haywire! - Road Glide Forums
Troubleshooting for Road Glides List your Road Glide problems here, and DR. Ruth will answer them.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-16-2014, 04:27 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Haywire!

Recently the reserve fuel mileage remaining indicator on my odometer started counting up instead of down while riding. Local dealer believes it is caused by faulty fuel level sensor and odometer sensing unit, advising that both would need to be replaced. Anyone had similar issues?
Hastex03 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-20-2014, 04:35 AM
Hangaround
 
Join Date: Jul 2013
Location: North of Madison
Posts: 135
year and other info helps as does an intro welcome to the tank

2013 Road Glide Custom Pearl Orange 7-13-2013
cvanmete is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-20-2014, 05:21 AM
Administrator
 
dbell66253's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Florida
Posts: 12,281
Garage
I agree with cvanmete, a little more information is needed. Welcome from Florida. Does the indicator constantly go up, also are you changing from city to hwy riding when it happens?

2010 FLTRX With Plenty of extras, goes by the name "Hardeshia"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Also not pictured 2016 FLTRXS and 2017 FLTRXS, you never can have too many SHARKS......
dbell66253 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New post gone haywire?? Ohiobellboy Forum Help Desk (Post Forum Issues Here) 15 06-18-2015 01:14 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome