Headlight issue - Road Glide Forums
Troubleshooting for Road Glides List your Road Glide problems here, and DR. Ruth will answer them.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 06-30-2011, 10:47 PM Thread Starter
Hangaround
 
Join Date: May 2011
Location: Northern California
Posts: 105
Garage
Headlight issue

I have a 2011 RGU that I picked up about a month ago. I have almost 3000 miles on it. The low beam lamps stopped working on the ride home tonight any thoughts on what might have caused this?

The high beams still work btw.

Help. I hate to have a long weekend without the bike. Might have to take it to the stealer for warranty work. That sounds like fum.
jlucke89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 07-01-2011, 01:08 AM
Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southern California
Posts: 268
It just happen to me when I put my new bars on. I just knew I screwed something up. After trouble shooting found that both my low beam side of the bulbs went out at the same time. 2 new bulbs and all fixed. It does sound odd that a bike that new did that; but you never know.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
scsharp2260
'09 Road Glide
PC V w/ Auto Tuner
Bub Series 7 Stealth Mufflers
scsharp2260 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-01-2011, 11:10 AM Thread Starter
Hangaround
 
Join Date: May 2011
Location: Northern California
Posts: 105
Garage
I contacted the dealer and they are going to warranty it out. Headed in around 3 today.
jlucke89 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-02-2011, 11:24 AM
Member
 
dwsmith's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Southeastern Indiana
Posts: 720
Garage
Contacts

I had to replace the contacts in the plastic connectors on my '09 RG. Of course it had heated up the connector & melted it, so I had to replace it as well. Every bit of $5.00. Cost more to go get it than the parts!

2009 w/MadStad Shield,Big Sucker, Rush Slip-ons, FuelPak & Progessive suspension.
dwsmith is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headlight/Running Light Issue Resolved mitchdm Lighting 15 08-13-2014 08:01 PM
Heat Issue dblkick Intake and Exhaust 14 08-16-2010 02:30 PM
alrighty this aint my roadies issue JacktheBagger Troubleshooting for Road Glides 0 07-16-2010 04:21 PM
Yaffe Issue Neano62 *General Road Glide Discussions/Pictures 11 06-22-2010 06:58 PM
Flexing front end clunk issue joke Troubleshooting for Road Glides 3 04-04-2010 09:05 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome