Security Light comes on After Ape Instal - Road Glide Forums
Do-IT-Yourself For all those Do-it-yourself ideas that will save you some bucks

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 06-04-2016, 01:30 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Location: southern RI
Posts: 3
Security Light comes on After Ape Instal

Installed new set of 14" malo's. Went relatively well. Bike starts , runs fine, all buttons work. After a few miles, red light comes on for security system and stays on. Checked security pin# and that is still correct, when bike is shut off, goes through normal security shut down. This is a 2015 RG. Any ideas?
eagleclaw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-04-2016, 08:29 PM
Life Member
 
rlaf75's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: East Hartford CT
Posts: 7,108
Check for codes and re-check ALL CONNECTIONS

09 Mirage Orange Pearl

Some people just need a high-five. In the head. With a chair
rlaf75 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-05-2016, 07:49 AM
Life Member
 
Neano62's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 3,265
Send a message via Yahoo to Neano62
U frayed a wire sumwhere...uno slit it , and or cut thru ur wire insulation and the plastic stuff that's around it. does it again, stop and turn ur bars to the Left and the Right,...ur hitn wire to metal sumwhere!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/IMG]
Neano62 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-16-2016, 03:08 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Location: southern RI
Posts: 3
problem solved
when putting right grip back on, didn't get brake lever and switch aligned correctly, lever had no contact with switch. once this was corrected, light stays off.
no codes came up and everything worked fine. glad it was this simple and not a damaged wire somewhere.
eagleclaw is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electronic Security Alarm Flashing and Security Alarm Chirping When Ignition Switch I aklowrider Troubleshooting for Road Glides 2 05-03-2016 02:26 AM
Finding and resetting Security Codes and Bipassing Security RICKLB58 Troubleshooting for Road Glides 0 03-26-2016 09:41 AM
Cant figure out how to instal my 6 1/2" speakers. Gasitman Audio 17 03-08-2014 04:40 PM
J&M Rokker XT/AMP instal along with IPOD interface Shark Bite Do-IT-Yourself 18 02-22-2013 09:43 PM
xm radio instal flper67 Do-IT-Yourself 5 10-08-2012 08:56 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome