I have a Hawg Wired problem - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-07-2014, 09:24 PM Thread Starter
Member
 
JAYDOG198's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Kingwood, Tx
Posts: 654
I have a Hawg Wired problem

I installed this 6 pack system a cpl months ago. Today out riding one speaker stopped playing. Then about an hr later the second speaker stopped playing. So now I have no sound. I took the seat off and checked the fuse to the positive cable from the amp that hooks to the + side of battery. It's good. Is there anything else it might be before I have to take the fairing off? Thanks

2013 Vivid Black RG Custom

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JAYDOG198 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-07-2014, 10:33 PM
Administrator
 
dbell66253's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Florida
Posts: 12,263
Garage
If your fuse is ok, did you try turning the bike off, let it sit a couple of minutes then try it again? The fact that on speaker went, then later another sounds like a connection problem....in the fairing between the speaker terminals and the amp..... it wouldn't be the first time. So I would say it looks like the fairing definitely has to come off...

2010 FLTRX With Plenty of extras, goes by the name "Hardeshia"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Also not pictured 2016 FLTRXS and 2017 FLTRXS, you never can have too many SHARKS......
dbell66253 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-07-2014, 11:01 PM Thread Starter
Member
 
JAYDOG198's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Kingwood, Tx
Posts: 654
Thanks. Yeah I started the bike over. I think it needs to come off too. Was hoping it was something simple. Lol. Guess I'll tackle it Wed unless someone thinks of something else.

2013 Vivid Black RG Custom

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JAYDOG198 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-08-2014, 06:24 PM Thread Starter
Member
 
JAYDOG198's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Kingwood, Tx
Posts: 654
I called Hawg Wired and left a message. Maybe they will call me tomorrow. If anyone else knows what it might be before I take the faring off, feel free to chime in plz.

2013 Vivid Black RG Custom

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JAYDOG198 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-10-2014, 12:59 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by JAYDOG198 View Post
I called Hawg Wired and left a message. Maybe they will call me tomorrow. If anyone else knows what it might be before I take the faring off, feel free to chime in plz.
I just installed mine last night. The wires that snap to your existing harness wires probably rattled loose. I noticed mine didn't fit very snug so I pinched them a little snug before I put them on permanently. Try that. Hope it's that. Lol!
RoadGlideGooser06 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hawg wired and washing problem neverdone Audio 10 05-04-2014 12:09 PM
Hawg Wired 6.5" ZX speakers with 5.25 to 6.5 Hawg Wired adapters sloride Parts for Sale 7 11-08-2013 11:32 AM
Six Pack System- Hawg-Wired Neano62 Audio 7 06-09-2011 09:09 PM
Hawg-Wired's SIXPACK SYSTEM Neano62 Audio 17 02-27-2011 04:55 AM
6.5" Hertz and Hawg-Wired DbleShot Amp Neano62 *General Road Glide Discussions/Pictures 4 03-07-2010 05:27 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome