stereo help - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-23-2014, 07:29 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 24
stereo help

I have a audio question for you guys. I have a 2013 RGU and I put in Rockford amp, and changed out the stock upper speakers and added 2 to the inner fairing. All Speakers Are rockford.
My stereo started acting up 2 weeks ago it would play, then no sound, but still had power then would come back on.

Took it to the dealer and they said radio was bad and replaced it. Picked It Up And Worked great for 15 miles, then same thing again. Took it back and they said a pin was loose, so fixed it.

Road to work this morning and doing the thing again, but this time after the 3rd time I have no sound at all. I have power to everything and all my controls work.

Any ideas or suggestions? I had to replace the amp 4 months ago due to it being bad.

Thanks!

2013 RGU
HOwebman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-24-2014, 10:34 PM
Member
 
glidethru's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: K-vegas NC
Posts: 406
I have had a stock head unit and a Rockford for almost 2 years with J&M Rokkers and had no problems. Check your ground wiring, and how did you connect your speaker wires, did you solder or crimp? just one of many trouble shooting ideas.

2012 Big Blue Pearl Road Glide Ultra Windvest
MAGNA FLOW "Top Guns
Wild Ones 12" Chubbys
glidethru is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stereo really sucks!!!! Help... Louster47 Audio 14 09-02-2013 09:40 PM
Stereo System Design Help need - Ultra oc357 Audio 2 07-31-2011 07:17 PM
Need help: No sound from Factory Stereo when Running DED HD Audio 8 06-30-2011 08:48 AM
Need some help! Stereo Upgrades mman60 Audio 17 03-21-2011 08:02 AM
Help! I need to remove stuck cd from stereo GLIDEMAN68 Troubleshooting for Road Glides 1 09-30-2010 09:25 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome