Radio coming through with static... Only sometimes - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-23-2015, 08:29 AM Thread Starter
Hangaround
 
Rasconzo's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Central Missouri
Posts: 144
Radio coming through with static... Only sometimes

I installed a hidden antenna when I first picked up the bike and had no issues. Since I upgraded to 1.19 I have had a weird issue with my programmed radio stations coming through all static-y. Sometimes they are fine but this morning I could only get one to come through clear. When I scan for stations it'll go clear through the ban without picking up strong signals. (When I say strong... I work directly across the street from a radio station and its not recognizing it).
Any thoughts..? I figure I need to take the fairing off and make sure nothing has come undone.

>Project Darkside< 2015 FLTRXS
Stage V 120hp/120tq with V&H Propipe and RSD Turbine air cleaner, 14" Factory 47 Malo bars.
Rasconzo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio station static and loss of signal Rasconzo Audio 2 07-30-2015 08:13 AM
Radio Static After Load Equalizer Install Luis FLTRX-13 Troubleshooting for Road Glides 0 07-26-2014 10:16 PM
Static in radio after Daymaker install litespeed Lighting 0 07-21-2013 07:54 PM
Switched grips, now cruise only works sometimes TRUBlue Controls & Handlebars 18 10-16-2012 12:17 PM
volume won't adjust on radio sometimes Saxobject Troubleshooting for Road Glides 6 05-10-2011 09:45 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome