No Sound from Speakers - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 16 (permalink) Old 03-02-2016, 11:03 PM Thread Starter
Member
 
EODHOG's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Montana/Arizona
Posts: 483
Garage
Send a message via Yahoo to EODHOG
No Sound from Speakers

I bought a HK stereo from a member here who, for now, will remain nameless. Hahaha
I installed the HK in my 07 Street Glide and although the unit powered up there was no sound coming out (B2017). The guy I got it from (still nameless) said it worked when he took it off the bike so it must have happened in transit. The dealer said it is dead and "Nameless" is satisfied with me holding the bag.

I see Iron Cross fixes them for $250!! Any other ideas from any of you smart folks?

Freedom isn`t free. If you can read this, thank a Teacher. If it`s in ENGLISH, Thank a VET! The right to keep and bear arms shall not be infringed.....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EODHOG is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 16 (permalink) Old 03-03-2016, 10:12 AM
Life Member
 
Big_gary's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: GA.
Posts: 8,021
Garage
Quote:
Originally Posted by EODHOG View Post
I bought a HK stereo from a member here who, for now, will remain nameless. Hahaha
I installed the HK in my 07 Street Glide and although the unit powered up there was no sound coming out (B2017). The guy I got it from (still nameless) said it worked when he took it off the bike so it must have happened in transit. The dealer said it is dead and "Nameless" is satisfied with me holding the bag.

I see Iron Cross fixes them for $250!! Any other ideas from any of you smart folks?
Wasn't the package insured ? I always insure when selling and shipping.

2010 FLTRX , Stage 1, 13" Madstad, Mono tubes, SuperShox, Heritage style bars. Alpine CDE-HD149BT,Soundstream Picasso Nano Series PN4.520 , 5X7 and 6.5 Infinity Kappa speakers
If I have to explain ,you wouldn't under stand anyway.
Big_gary is online now  
post #3 of 16 (permalink) Old 03-03-2016, 10:44 AM Thread Starter
Member
 
EODHOG's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Montana/Arizona
Posts: 483
Garage
Send a message via Yahoo to EODHOG
Quote:
Originally Posted by Big_gary View Post
Wasn't the package insured ? I always insure when selling and shipping.
I don't believe so but the PO said the package said the package was undamaged so the insurance wouldn't pay.

Freedom isn`t free. If you can read this, thank a Teacher. If it`s in ENGLISH, Thank a VET! The right to keep and bear arms shall not be infringed.....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EODHOG is offline  
 
post #4 of 16 (permalink) Old 03-03-2016, 11:20 AM
Life Member
 
Big_gary's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: GA.
Posts: 8,021
Garage
Quote:
Originally Posted by EODHOG View Post
I don't believe so but the PO said the package said the package was undamaged so the insurance wouldn't pay.
They still pay, at least they use to.

2010 FLTRX , Stage 1, 13" Madstad, Mono tubes, SuperShox, Heritage style bars. Alpine CDE-HD149BT,Soundstream Picasso Nano Series PN4.520 , 5X7 and 6.5 Infinity Kappa speakers
If I have to explain ,you wouldn't under stand anyway.
Big_gary is online now  
post #5 of 16 (permalink) Old 03-03-2016, 11:46 AM
PGR
GONE BUT NOT FORGOTTEN
 
PGR's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Western Illinois
Posts: 2,338
Garage
Does the 07 still have a speaker select switch?








......................
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ron..........................


........2011 Cool Blue Pearl FLTRX........
.............RoboGlide .............


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PGR is offline  
post #6 of 16 (permalink) Old 03-04-2016, 03:53 PM Thread Starter
Member
 
EODHOG's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Montana/Arizona
Posts: 483
Garage
Send a message via Yahoo to EODHOG
No Switch

This is on a Street Glide. Nope, no switch.

Freedom isn`t free. If you can read this, thank a Teacher. If it`s in ENGLISH, Thank a VET! The right to keep and bear arms shall not be infringed.....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EODHOG is offline  
post #7 of 16 (permalink) Old 03-04-2016, 03:56 PM Thread Starter
Member
 
EODHOG's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Montana/Arizona
Posts: 483
Garage
Send a message via Yahoo to EODHOG
No Pay

Quote:
Originally Posted by Big_gary View Post
They still pay, at least they use to.
This PO said no. It has been a month ago any way.

Freedom isn`t free. If you can read this, thank a Teacher. If it`s in ENGLISH, Thank a VET! The right to keep and bear arms shall not be infringed.....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EODHOG is offline  
post #8 of 16 (permalink) Old 03-04-2016, 03:56 PM
PGR
GONE BUT NOT FORGOTTEN
 
PGR's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Western Illinois
Posts: 2,338
Garage
Quote:
Originally Posted by EODHOG View Post
This is on a Street Glide. Nope, no switch.

I thought the older Street Glides were like the older Road Glides. The switch was there, even though there were no rear speakers. My wife's 08 has a switch, and she's constantly flipping it down, when she cleans her bike.








......................
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ron..........................


........2011 Cool Blue Pearl FLTRX........
.............RoboGlide .............


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PGR is offline  
post #9 of 16 (permalink) Old 03-04-2016, 04:06 PM
Life Member
 
Big_gary's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: GA.
Posts: 8,021
Garage
Quote:
Originally Posted by EODHOG View Post
This PO said no. It has been a month ago any way.
The time delay is a show stopper. Sorry to hear.

2010 FLTRX , Stage 1, 13" Madstad, Mono tubes, SuperShox, Heritage style bars. Alpine CDE-HD149BT,Soundstream Picasso Nano Series PN4.520 , 5X7 and 6.5 Infinity Kappa speakers
If I have to explain ,you wouldn't under stand anyway.
Big_gary is online now  
post #10 of 16 (permalink) Old 03-05-2016, 01:37 AM Thread Starter
Member
 
EODHOG's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Montana/Arizona
Posts: 483
Garage
Send a message via Yahoo to EODHOG
Same Here

Quote:
Originally Posted by Big_gary View Post
The time delay is a show stopper. Sorry to hear.
Thanks Big Gary. I hate the whole deal.

Freedom isn`t free. If you can read this, thank a Teacher. If it`s in ENGLISH, Thank a VET! The right to keep and bear arms shall not be infringed.....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EODHOG is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from new lower speakers macabra11 Audio 7 03-11-2018 06:14 PM
Lower Fairing speakers or Inner Fairings speakers. Looking to "thicken" my sound a bi Tvbird Audio 14 07-24-2014 10:55 PM
No sound to rear speakers ZAKMANDO Audio 14 04-08-2013 08:49 AM
J&M Rokker 7.25 Speakers/No Sound bane1240 Audio 11 02-14-2013 07:22 AM
Need help: No sound from Factory Stereo when Running DED HD Audio 8 06-30-2011 08:48 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome