Problem with BoomBox 6.5 after upgrade - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-16-2017, 03:47 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2016
Location: Roseville, CA
Posts: 35
Problem with BoomBox 6.5 after upgrade

I upgraded latest software update- lost all my Sirius/XM presets and map will not display. Anyone have suggestions?

Last edited by bmcadam1; 07-16-2017 at 11:16 PM.
bmcadam1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-19-2017, 07:18 AM
Newbie
 
Mick0311's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 17
Garage
Have you rebooted the HU? Try that and see if your presets come back.
Mick0311 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-13-2017, 05:18 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2016
Location: Roseville, CA
Posts: 35
Harley dealer tested - corrupted - replaced under warranty - dealer was excellent to deal with - while there I added corded connection. They installed the plug inside my fairing. Thanks
bmcadam1 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boombox repair shop Beaver Audio 2 01-25-2018 01:17 PM
Problem after dealer installed bars sharknose10 Controls & Handlebars 22 01-14-2016 04:47 PM
Problem after Cam Swap - 6 Codes Pablo22 Troubleshooting for Road Glides 9 04-25-2014 12:33 AM
Clutch Problem after ape install using stock cables Toxicdrop Troubleshooting for Road Glides 5 04-07-2014 09:09 PM
Clutch cable problem after installing new bars WIKD1 Controls & Handlebars 16 12-11-2012 03:37 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome