EVo 20s headset issue - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-29-2017, 05:48 PM Thread Starter
Hangaround
 
Join Date: May 2017
Posts: 177
EVo 20s headset issue

The last couple of times I have been out with my headset connected to the WHIM, I keep getting this two-tone beep sound in my headset. It appears to be the bluetooth reconnecting and comes at random times, no pattern, but the disconnect, if that is what is happening, is so brief as to not interrupt the music. Anyone else experienced this and know of a fix? Thanks, JD
judgedelta is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-17-2017, 05:33 PM
Member
 
UltraWalt's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cypress, TX
Posts: 587
Garage
I have not had that issue with the WHIM.

2019 Roadglide Ultra
UltraWalt is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-17-2017, 06:14 PM
Member
 
perrykw's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Louisiana
Posts: 635
Garage
Haven't had that happen, but did have to get my headset replaced because it wouldn't take a charge. Did some research and apparently it's a Sena issue. The replacement works better than the original ever did.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2018 Road Glide Special - Wicked Red
perrykw is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-17-2017, 11:46 PM
Member
 
Rubimad's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Madrid (Spain)
Posts: 721
Quote:
Originally Posted by judgedelta View Post
The last couple of times I have been out with my headset connected to the WHIM, I keep getting this two-tone beep sound in my headset. It appears to be the bluetooth reconnecting and comes at random times, no pattern, but the disconnect, if that is what is happening, is so brief as to not interrupt the music. Anyone else experienced this and know of a fix? Thanks, JD
The only reason I can think of is that you get that bip when going glose to an inhibitor radio station (close to police stations, governmental offices, etc). All bluetooth equipment is affected by them. New bikes don't even start with the keyless system. You need to introduce the pin number in the bike to start it.
Rubimad is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Harley Sena 20s Evo with WHIM problems jfitzpatrick500 *General Road Glide Discussions/Pictures 11 08-20-2018 11:59 AM
HD Sena 20s evo bluetooth headset settings batman825 Audio 3 02-24-2018 07:27 AM
HD 20S Evo glcash Parts for Sale 2 12-01-2017 06:38 AM
Sena 20S Headset Echo CDragon Audio 5 02-13-2017 11:18 AM
Sena 20S Harley Headset wenchal Audio 2 07-22-2016 03:16 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome