Display quit - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 06:18 PM Thread Starter
Member
 
Ugly Shawn's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Oregon
Posts: 557
Display quit

The light on the head unit quit about 2 years ago and now the display quit all together. It still plays radio, cd, and aux. input, just no display or clock. Any one else have this problem?
Ugly Shawn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 06:32 PM
Life Member
 
Big_gary's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: GA.
Posts: 8,044
Garage
You more than likely have a bad board in your head unit. Easy fix for an electronics shop.

2010 FLTRX , Stage 1, 13" Madstad, Mono tubes, SuperShox, Heritage style bars. Alpine CDE-HD149BT,Soundstream Picasso Nano Series PN4.520 , 5X7 and 6.5 Infinity Kappa speakers
If I have to explain ,you wouldn't under stand anyway.
Big_gary is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 06:41 PM
Life Member
 
mjsdouble's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: West Covina, CA
Posts: 2,617
There's someplace other than Moco that'll repair it. I don't have any personal experience with them but here's a thread. Hope it helps.

https://www.roadglide.org/showthread....k+radio+repair

2012 RGC aka Black Sassy, Vivid Blk, 12" Drk Wind Splitter, V&H Chrome Pro Pipe 2-1, SE AC, TTS, Drago 580 cams, WO612 Outlawz, CM 21/17 Raiders, Monotubes -2 and 444's 11.5". Willie G Theme
SWIII, SWIV, SWV, SWVI, SWVII, SWVIII & SWIX
mjsdouble is offline  
 
post #4 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 07:31 PM
Life Member
 
rlaf75's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: East Hartford CT
Posts: 7,172
Yup the lights still on but the display comes and goes. Radio and all its function still work so it really doesnt bother me cuz when it quits altogether im gonna go with an aftermarket head unit. I just cant justify replacing it yet since it still works

09 Mirage Orange Pearl

Some people just need a high-five. In the head. With a chair
rlaf75 is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 09:17 PM
Hangaround
 
Join Date: Dec 2012
Location: Louisiana
Posts: 192
Mine did it and I really didn't worry about till one afternoon I couldn't change volume channel or switch media . I turned the speaker switch to headphones drove to the dealership they said it would take a week but took two .
cbumdumb is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 10-22-2013, 09:33 PM
Grey beard
 
Join Date: Apr 2013
Location: Cypress, TX
Posts: 852
Pull the radio, remove the face and bend the pins out a bit. I did that on my '09 streetglide and that fixed it. The exact same problem. There is a write up on hdforums somewhere.

Sent from Motorcycle.com Free App


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
2013 Ultra

Pics here:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rg_dave is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 10-23-2013, 06:51 AM
Life Member
 
93-331-29psi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Chesapeake VA
Posts: 3,737
Just had mine replaced because of the backlight not working. A guy I work with had his replaced due to no display. Common problem it seems.


Sent from Motorcycle.com App


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

'12 Candy Colbalt Twilight Blue FLTRXSE
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
93-331-29psi is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 10-23-2013, 07:10 AM
Life Member
 
Screamin''s Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Central New Jersey
Posts: 1,509
Mine cut out a few years ago, too. Sent it to Iron Cross Audio in North Jersey. They fixed the display and reflashed the head unit to the latest version. $250 I believe. Very quick turn-around. Have not had a problem since.

ironcrossaudio.com

Good luck.

2009 FLTR
Screamin' is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 10-23-2013, 09:37 AM
Grey beard
 
Join Date: Apr 2013
Location: Cypress, TX
Posts: 852
Here's a link to the fix. Its easy and free. You can try a software update. That sometimes works. It didn't for me. I did this and it worked perfectly for 2 years until I traded it for my current bike.

http://www.hdforums.com/forum/tourin...plate-fix.html

Pics
http://www.hdforums.com/forum/tourin...-part-2-a.html


Sent from Motorcycle.com Free App


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
2013 Ultra

Pics here:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by rg_dave; 10-23-2013 at 09:39 AM.
rg_dave is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 10-23-2013, 09:59 AM Thread Starter
Member
 
Ugly Shawn's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Oregon
Posts: 557
Thank you, I will take it apart myself and see if I can fix it. I like the free fix's if they work!
Ugly Shawn is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash/display no display when cold Duane *General Road Glide Discussions/Pictures 2 01-18-2016 08:44 AM
Stock Radio Display Quit rg_dave Audio 8 07-17-2015 09:19 PM
HK display quit working FloridaFLTRU Audio 7 03-05-2014 10:10 AM
Finally quit dragging my feet! Radioactive *General Road Glide Discussions/Pictures 9 03-31-2012 01:32 PM
Tach quit?? pte359 Troubleshooting for Road Glides 0 06-18-2011 04:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome