No sound on fm. - Road Glide Forums
Audio List your speakers and audio solutions for the roadglide.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-26-2013, 10:06 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 14
No sound on fm.

Went out today had my headset plugged in and had no sound on fm. Switched to wb had sound, switched to am and had sound back to fm no sound. When I stopped i tried the speakers with the same results. Went in store came back out everything worked fine. Sound in headset and speakers. Any idea what is going on? Tried when I got home still working fine. Warranty is comming to an end very soon.
oldfooter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-27-2013, 12:21 PM
Member
 
chromedome's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: The OC
Posts: 743
Garage
From everything I've seen about these things that's not surprising. probably a firmware glitch. Mine (a 2012) the radio display comes back on when you turn off the head unit while listening to CD's. No functionality just the display!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2012 Road Glide Ultra (SOLD) & 2015 BMW R1200RT
chromedome is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
J&M Rokker 7.25 Speakers/No Sound bane1240 Audio 11 02-14-2013 07:22 AM
No sound 1rstfltr99 Audio 8 10-25-2012 12:26 AM
no sound from GPS ronwa Troubleshooting for Road Glides 1 06-11-2012 10:32 PM
Need help: No sound from Factory Stereo when Running DED HD Audio 8 06-30-2011 08:48 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome