Alpine CDE-149BT and J&M Amp 6 speakers - Road Glide Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-27-2018, 04:40 PM Thread Starter
Hangaround
 
Witt19's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Aberdeen/MD/USA
Posts: 112
Alpine CDE-149BT and J&M Amp 6 speakers

Probably not the first person to ask this.
J&M 500HR11-UL amp with six speaker. Hooked up the new Alpine CDE-149BT radio and only the the front 4 speakers are working. How do I get the rear speaker working on the tour pak?

Thanks
Witt19 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Road Glide Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alpine CDE-HD149BT faceplate ksarauer *General Road Glide Discussions/Pictures 5 07-11-2018 02:43 PM
Alpine CDE-149BT and J&M Amp 6 speakers Witt19 Audio 4 06-01-2018 07:47 AM
Alpine CDE-143BT questions on 2011 FLTRU Witt19 Audio 10 04-16-2018 05:36 PM
Bought a Alpine CDE-HD149BT What else? BigBird9250 Audio 2 04-07-2016 07:04 PM
Question about Alpine CDE 149BT. Shasta3 Audio 4 04-02-2014 10:09 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome