Road Glide banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #1
2011 Road Glide Ultra. Started bike yesterday AM and right side turn signal stuck on steady. Doesn't flash, just ON all the time, both front and rear. Full CD LED package, including load equalizer, which was my first suspect. I removed the equalizer from the circuit thinking I would just suffer with "hyper flash" until I got another one... Well, that didn't fix the problem. BTW, the CD LEDs are not new - had this package for a couple years now.


In addition, the red key security light is always on as well, but the bike starts and runs just fine. From another site it was suggested that the TSSM module is bad. Anyone know if a new TSSM can be programmed to work with my current security fob or will I need a new one of those too?
 

Attachments

·
GONE BUT NOT FORGOTTEN
Joined
·
2,338 Posts
It was me on the other forum. I called my local dealer, about something unrelated, and also asked about your issue.

The new TSSM will need to be married to your bike with the digital technician, and your existing FOBs married to the new TSSM.

As I suggested on the other forum, clean up all the contacts and apply dielectric grease. And I mean all contacts. Also check the wiring harness under the seat that goes towards the rear.


Also check for code thrown by the ECM. If it shows TSSM low signal, it could mean a bad ground. If you have an ohm meter check all your turn signal grounds for continuity.

But unfortunately, the red key light says to me that it's the TSSM that has taken a dump.



I hate electrical gremlins. I chased one for the better part of a year.
 

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #4
Wow, thanks for that PGR; that's going above and beyond to help a brother - I appreciate it.

The CEL.is not on. Would TSSM codes still be stored without turning on the CEL?

I'll certainly try cleaning all the contacts really well and using a bit of D/E grease. The fact that all four turn signal lights work tells me that the ground continuity is good but I can check that anyway.

Gonna get started early this AM in case it's gotta go to the dealer to get.the new TSSM and have it married. I can't stand electrical gremlins either :(
 

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #5 (Edited)
Well, clean & grease didn't help. Checking DTCs was eye opening. Several stored engine codes but they have to do with O2 sensors which is not surprising since I'm running a tuner and have them removed. One was rear cyl no combustion which I'm assuming is due to the ETMS system functioning at times.

HOWEVER, several "B" codes point to the TSSM module:
B1121
B1124
B1126
B1145

Looks like I need a new module. Thanks again for the assistance PGR!
 

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #6
Update:

Just got back from dealer having new TSSM married to ECU/FOBs and that DID NOT solve the problem. Still have exact same issue: RT turn signal stuck on and red key icon illuminated in speedo.

Will post updates as I do more troubleshooting.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top