Road Glide banner
21 - 40 of 157 Posts
Funkcja "Dostosuj swój wymarzony motocykl" jest całkiem fajna:

$45 tys.?

Przynajmniej dolne części wyglądają całkiem fajnie.

L2

View attachment 491747
@L255...jak dodałeś dolne części w konfiguratorze...nie ma ich na liście...czy to "prawdziwe" dolne części, czy "fang" spojlery owiewki...czy możesz zamieścić widok z przodu, aby zobaczyć, jak daleko wystają, aby blokować elementy?

@L255...jak dodałeś dolne elementy do konstruktora....nie ma ich na liście.....czy to są "prawdziwe" dolne elementy czy "fang" owiewki dolne spoilery...czy możesz zamieścić widok z przodu, aby zobaczyć jak daleko wystają, aby blokować elementy?
Możesz dodać/wybrać pakiet "Limited" 2025 w elementach dostosowywania, a pojawią się na motocyklu. Następnie możesz je powiększyć i obrócić, aby zobaczyć dolne linie.

L2

Możesz dodać/wybrać pakiet "Limited" 2025 w sekcji Dostosuj elementy, a one pojawią się na motocyklu. Następnie możesz je powiększyć i obrócić, aby zobaczyć dolne linie.

L2
Żaden pakiet "limited" nie jest dla mnie wymieniony....ciekawe, czy go usunęli i dostałeś przedsmak tego, jak będą wyglądać limitedy....czy usunęli "limited", jeśli odświeżysz....25 RG builder, prawda?

• Like
Reactions: L255
Zastanawiam się, co się stało z nowym pakietem turystycznym, który został pokazany w patencie. Miał listwę świetlną i głośniki, których oczekiwałbym po modelu Limited. Myślę, że pojawi się CVO Limited z tym pakietem turystycznym, albo „Street Glide Ultra” go otrzyma. Tak czy inaczej, myślę, że w ujawnieniu lub później w '25 będzie więcej.

Ich strona internetowa ma pewne problemy - czego się spodziewałem. Pokazuje 2200 $ za Whiskey Firestorm, ale 2900 $, gdy dodasz go do motocykla.

L2

View attachment 491748
Opłata za papierkową robotę.

Czy nadal pokazuje RGL 2024 jako nowy motocykl? Oferowany w niektórych kolorach 2024. HD ma dużo zapasów do przeniesienia.

Jestem zadowolony z RGL 2024 zakupionego w październiku. Podoba mi się Billiard Gray, nawet jeśli jest to kolor zniżkowy. Wiedziałem, że będzie malowanie, więc Billiard Gray był moim wyborem. Kusi mnie, żeby założyć szare części na drugą RGL 2020, a następnie pomalować zbiornik i owiewkę.
IMO Flat Purple przyciąga wzrok. Będzie trzeba to zobaczyć osobiście. Whiskey fire storm wygląda świetnie. Myślę, że będzie zbyt powszechne.

• Like
Reactions: L255
... Naprawdę się cieszę, że wszystko się udało i dostałem go ostatniego dnia '24. Dostałem go za 26 tys. dolarów... Chyba będę musiał kupić dolne części! Jestem ciekaw nowego RGL. Wiesz, że pochodzi z tego jednego zdjęcia z reklamy.

Wygląda na to, że Harley przygląda się zbyt uważnie Indianowi.

View attachment 491776
Zgadzam się, ale Harley wciąż wygląda lepiej estetycznie niż modele Challenger/Pursuit. Challenger/Pursuit ma te okropne panele na zewnętrznej krawędzi owiewki i na środku ramy... mogli to zrobić lepiej... przynajmniej Polaris mógł je dopasować kolorystycznie.....

Zastanawiam się, co się stało z nowym tour packiem, który został pokazany w patencie. Miał listwę świetlną i głośniki, których oczekiwałbym po modelu limited, myślę, że będzie CVO limited z tym tour packiem, albo "Street Glide Ultra" będzie go mieć. Tak czy inaczej, myślę, że więcej się wydarzy w ujawnieniu lub później w 25.
Jestem prawie pewien, że nowy TP, modele 25 CVO i 25 Limited zostaną ujawnione na spotkaniu Dealerów za 3 tygodnie... nie zapomnijcie, że MoCo ujawni również nowe modele 25 cruiser/Softail, PA i Sport...

21 - 40 of 157 Posts