Tylko do informacji, nowe motocykle 2025 są już wyświetlane na stronie HD. Nie widzę żadnych zmian w stosunku do modeli z '24, poza kilkoma różnymi opcjami kolorystycznymi i podwyżką ceny. Czy ktoś zauważył inne różnice?
@L255...jak dodałeś dolne części w konfiguratorze...nie ma ich na liście...czy to "prawdziwe" dolne części, czy "fang" spojlery owiewki...czy możesz zamieścić widok z przodu, aby zobaczyć, jak daleko wystają, aby blokować elementy?Funkcja "Dostosuj swój wymarzony motocykl" jest całkiem fajna:
$45 tys.?
Przynajmniej dolne części wyglądają całkiem fajnie.
L2
View attachment 491747
Możesz dodać/wybrać pakiet "Limited" 2025 w elementach dostosowywania, a pojawią się na motocyklu. Następnie możesz je powiększyć i obrócić, aby zobaczyć dolne linie.@L255...jak dodałeś dolne elementy do konstruktora....nie ma ich na liście.....czy to są "prawdziwe" dolne elementy czy "fang" owiewki dolne spoilery...czy możesz zamieścić widok z przodu, aby zobaczyć jak daleko wystają, aby blokować elementy?
Żaden pakiet "limited" nie jest dla mnie wymieniony....ciekawe, czy go usunęli i dostałeś przedsmak tego, jak będą wyglądać limitedy....czy usunęli "limited", jeśli odświeżysz....25 RG builder, prawda?Możesz dodać/wybrać pakiet "Limited" 2025 w sekcji Dostosuj elementy, a one pojawią się na motocyklu. Następnie możesz je powiększyć i obrócić, aby zobaczyć dolne linie.
L2
Złożono mi ofertę, której nie mogłem odrzucić. Tak to czasem bywa....
L2
Osobiście i w świetle dziennym.Chciałbym zobaczyć paletę kolorów osobiście, ponieważ kilka z nich dobrze wygląda na ekranie komputera
Opłata za papierkową robotę.Ich strona internetowa ma pewne problemy - czego się spodziewałem. Pokazuje 2200 $ za Whiskey Firestorm, ale 2900 $, gdy dodasz go do motocykla.
L2
View attachment 491748
Myślałem to samo o moim 19.Sprawia mi radość, że mam swój 2018.
Wygląda na to, że Harley za bardzo patrzy na Indian.Myślałem to samo o mojej 19.
A jeśli to są te doły? 🤮
Gdybym miał 24, na pewno zamontowałbym doły 14/23 w ciągu kilku tygodni.
View attachment 491771
LOL... BEZ ŻARTÓW, na pierwszy rzut oka naprawdę myślałem, że to nowy RGL!
Tak. To samo co nowy owiewka. Zaprzeczajcie temu, ile chcecie. Kopiują styl Indian. Powiedziałem to od samego początku.
Zgadzam się, ale Harley wciąż wygląda lepiej estetycznie niż modele Challenger/Pursuit. Challenger/Pursuit ma te okropne panele na zewnętrznej krawędzi owiewki i na środku ramy... mogli to zrobić lepiej... przynajmniej Polaris mógł je dopasować kolorystycznie.....
Jestem prawie pewien, że nowy TP, modele 25 CVO i 25 Limited zostaną ujawnione na spotkaniu Dealerów za 3 tygodnie... nie zapomnijcie, że MoCo ujawni również nowe modele 25 cruiser/Softail, PA i Sport...Zastanawiam się, co się stało z nowym tour packiem, który został pokazany w patencie. Miał listwę świetlną i głośniki, których oczekiwałbym po modelu limited, myślę, że będzie CVO limited z tym tour packiem, albo "Street Glide Ultra" będzie go mieć. Tak czy inaczej, myślę, że więcej się wydarzy w ujawnieniu lub później w 25.