Tylko do informacji, nowe motocykle 2025 są już wyświetlane na stronie HD. Nie widzę żadnych zmian w stosunku do modeli z '24, poza kilkoma różnymi opcjami kolorystycznymi i podwyżką ceny. Czy ktoś zauważył inne różnice?
Osobiście nigdy nie znalazłem dużego zastosowania dla dźwigni zmiany biegów na pięcie. Próbowałem wiele razy przez lata i po prostu nigdy nie mogłem się do niej przyzwyczaić.[QUOTE="novarider, post: 5080176, member:
ETA: bawiłem się ich konfigurator - ma dźwignię zmiany biegów na pięcie i podnóżki pasażera. Brak obniżeń w konfiguracji.
kolejna edycja: obniżenia pokazują się na zdjęciu, mimo że nie ma ich na liście dla pakietu "limited".
@Uncle Fuzzy Kevin, ten ma Twoje imię wypisane na całej powierzchni!
Myśląc o tym, ludzie z zimową ochotą na jazdę mogą spowodować więcej impulsywnych zakupów nowych modeli.Pomijając wyścigi baggerów, nic, co robi ich dział marketingu, nie ma już dla mnie sensu.
Przenoszą sezon premierowy (Sturgis) na środek zimy i oczekują sprzedaży motocykli.
Myślę, że liczą na to, że wiosną nadążą za naszym pulsem.
nie tutaj lol. czy to '66 w twoim podpisie? słodkieMyśląc o tym, ludzie z zimowym swędzeniem do jazdy mogą powodować więcej impulsywnych zakupów nowych modeli.
To dużo śniegu, wygląda na dobry dzień, żeby zostać w środku. Tak, to moje 66 SS.
Uwielbiałem dźwignię zmiany biegów na pięcie, będąc w wojsku. Żadnych obtarć butów. Nauczyłem się bez niej żyć.Osobiście nigdy nie znalazłem dużego zastosowania dla dźwigni zmiany biegów na pięcie. Próbowałem wiele razy przez lata i po prostu nigdy nie mogłem się do niej przyzwyczaić.
Myślę, że to kwestia tego, na czym się wychowałeś.
Tak, większość branży motocyklowej potrzebuje opieki paliatywnej.Dane nie kłamią.
"Teraz, gdy to jest jasne, jak poszły dostawy motocykli Harley-Davidson Motor Company w Q3 2024? Niezbyt dobrze. W Q3 2024 wysłano 27 500 motocykli, co oznacza, że spadek wyniósł 39 procent w porównaniu z 45 300 wysłanymi w Q3 2023." (dodano podkreślenie)
Zastanów się nad tym przez chwilę - modele z 2023 roku miały doliczoną opłatę w wysokości 1000 dolarów, a modele z 24 roku pojawiły się z niższą ceną detaliczną i BEZ dopłaty, a i tak sprzedaż spadła o 18 000 motocykli.
Na rok 2025 cena detaliczna jest wyższa, a lakier droższy. Cieszę się, że kupiłem swój model z 2024 roku ze zniżką w lutym ubiegłego roku.
Czeka nas kłopot.
L2
https://www.rideapart.com/features/738656/harley-motorcycle-sales-q3-2024/
Myślę, że to kolejny duży błąd Zeitza. Myślę, że mieli dobry pomysł, ale bardzo słabe wykonanie.Myśląc o tym, ludzie z zimową chęcią jazdy mogą spowodować więcej impulsywnych zakupów nowych modeli.