Road Glide banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
219 Posts
Discussion Starter #1
I'll try to keep it short. Installed dual head pipes and a Fuel Moto PCIII tuner w/aircleaner. Tuner came loaded with map per my specs on pipes, a/c, etc. Intermittent stumbling at warmup and at hot idle. Quit completely after slowing to pull into a gas station. Restarts and runs perfectly at speed and all rpm ranges. 2008 RG w/TBW, reset with the 3 cycles of ignition switch method. Checked new intake gasket, retorqued exhaust flange nuts, checked battery terminals. Bike has been garaged with 100% full tank of fuel with Sta-Bil added. No issues until I made the mods. I've got a note in for Jamie or Keith @ FuelMoto, but thought I might get some input here. Thanks.
 

·
Life Member
Joined
·
5,434 Posts

·
Registered
Joined
·
219 Posts
Discussion Starter #3
Any warning light or codes showing up?

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=4439

If yes this will tell you what they are.

http://www.roadglide.org/showthread.php?t=5748

Might be worth a try unhooking the PCIII and checking all the connections and pins to make sure nothing got bent during the install. When reinstalling the PC its a good idea to use Dielectric Grease on the connections as well.

Good luck and let us know if you find anything.
No codes, but I was only able to put about 30 miles on it. I think if it was going to throw a code it would do it quicker than that. Will check the plugs on the PC again, already put the Di grease on while installing.
 

·
Registered
Joined
·
809 Posts
Pull the PC3 off and see if the bike runs the same. If it runs the same then the problem isn't the pc3, if the bike runs better then the pc3 map probably needs tweeking .
 
1 - 4 of 4 Posts
Top