Road Glide banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
27 Posts
Discussion Starter #1
While installing a load equalizer, I accidentally unplugged the security system wire and the all hell broke loose with the siren going off. I got the alarm to shutoff by turning the ignition knob on wnd off. However, now the red key icon stays lit all the time, even when I am riding it. Is there a way to fix this? If someone could message me or post a reply, it would be greatly appreciated. Thanks!
 

·
Administrator
Joined
·
10,504 Posts
sounds like you need to reset the TSSM , aint got it in front of me but it involves cycling the ignition switch and turn signals , someone may know or I'm shure google knows how

JtB
 

·
Registered
Joined
·
3,737 Posts
if your security light stays on for a prolonged period of time, if you have changed your battery or disconnected your battery when fitting components such as LED turns & if you have fitted LED turns without a load equalizer, you will need to reprogram your OEM Module.

text in red below step procedure is confirmation of action, always wait for confirmation before hitting the next step:


step # 1. move handle bar kill switch to off position

step # 2. turn your ignition key: on-off, on-off then on

step # 3. hit the left turn signal twice.
your turn signals and indicator light will flash 1 - 3 flashes

step # 4. hit the right turn signal once.
turn signals and indicator light will flash once.

step # 5. hit the right turn signal once.
turn and indicator signals will flash twice.

step # 6. hit right turn signal once.
turn and indicator signals will flash three times.

step # 7. hit left turn signal once.
turn and indicator signals flash to indicate error code

step # 8. to now clear codes, hit left turn signal and hold down for 6 seconds until confirmation.
turn and indicator signals flash twice.

step # 9. turn the ign switch to off
 

·
Registered
Joined
·
671 Posts
And you shake it all about,

You do the hokey pokey
and you turn yourself around
That what it's all about.


Sorry folks.. Just one of those days..
 

·
Registered
Joined
·
27 Posts
Discussion Starter #8
Okay, I did the turn signal thing and all it did was display my alarm PIN on the odometer, does the fact that I have a Thundermaxx autotuner make a difference?
 

·
Registered
Joined
·
7,287 Posts
The TMax can cause it to light up. That's one of the quirks of having a TMax. I have a TMax and it does the same for me. If you can, just ignore it as long as you know your turn signals and alarm is functioning properly and you have a good battery in your fob.


Sent from Motorcycle.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
27 Posts
Discussion Starter #11
Thanks for the input

Wish I could ignore it, but I can't. Seems that this issue started once I switched to LED directionals.
 

·
Registered
Joined
·
168 Posts
The TMax can cause it to light up. That's one of the quirks of having a TMax. I have a TMax and it does the same for me. If you can, just ignore it as long as you know your turn signals and alarm is functioning properly and you have a good battery in your fob.


Sent from Motorcycle.com Free App
Seriously? Is this TMax's take on the situation?
 

·
Registered
Joined
·
7,287 Posts
I can't say that's TMax philosophy but that how I see it and deal with it. But that problem can be caused by installing certain LED turn signals as well.


Sent from Motorcycle.com Free App
 
1 - 13 of 13 Posts
Top