Road Glide banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
81 Posts
Discussion Starter #1
Two years ago I put a Fuel Moto micro tuner on my 13 Road glide ultra.. Its run flawlessly until this past weekend... bike runs great until it warms up.. now please know Fuel moto has bent over backwards to take care of this, even today spending time on the phone with my lovely bride doing a new download.. Once again ran very well tonight until the motor got warm.. at that time it fall flat on its face off idle, backfires and misses, and will stall at idle with fuel pouring from the air filter... our issue is we are leaving on vacation this Thursday so im kind of in a pickle... Harley store half a mile from home can put on a Harley tuner for me tomorrow. Just wanted to make sure im not missing something here.. sorry for such a long post, just looking for some advice... happy riding
 

·
Registered
Joined
·
483 Posts
you dont list the mods you have but if its just air cleaner and slipons you could try without the tuner for a short ride , or ride with the tuner until it gets warm then remove it to see if thats the problem or there is something else.
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
Discussion Starter #3
Eagle that completely slipped my mind,,, I have true duels, mufflers and a k and n air filter. Strange thing is it ran all last year, 8 thousand miles in all, without a single problem
 

·
Registered
Joined
·
590 Posts
heat sensor

Check the heat sensor located in front head, behind the horn.I had one go last year. And now know of at least 4 more people who had the same problem. undetectable by scanners and dyno.it drove me crazy on and off for a month.took the bike to see Dr.Dyno wile at amricade explained symptoms too thrilled Dr. (Not running well wile hot or under a load).and sure enough it was the sensor. Good luck!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top